maandag 10 februari 2014

Gezocht voor de zeepkistenrace...

Beste allemaal,

Over drie weken is het weer zeepkistenrace! Daarom is onze klas op zoek naar een goed onderstel om een zeepkist mee te maken:
GEZOCHT:

-->een oude bolderkar of een oude gocart.

Laat zo snel je kan iets weten of je dat hebt! Helpende papa's of mama's of opa's en oma's zijn zeer welkom! Geef een seintje!!

Dank jullie wel!

Groetjes,
  De bezige bijtjes

Verslagje van ons dagje

Het nieuws van 10/02/2014 door de ogen van Maite en Eva:

*Deze voormiddag zijn we naar de film Dolfje weerwolfje geweest. Ik denk wel dat iedereen hem leuk vond, dus dan zijn we blij :-)
*Er is super nieuws: Eva is morgen jarig en ze trakteert op pizza. De hoeveelste? 11/02/2014. Dus de kinderen moeten geen boterhammen meenemen!!!
*En dan gaan we naar een heel ander onderwerp:
Wij, onze klas, zijn bezig met het project dorp op school en dat dorp heeft een bestuur nodig: wie gaat het in goede banen leiden? Wie wil de burgemeester of schepenen zijn in ons dorp? En een paar van de kinderen van onze klas zeiden: ik wil burgemeester zijn,  ik wil schepenen zijn. Toen was de vraag gesteld voor wat wil jij schepenen zijn? Voor natuur, voor sport,onderwijs,veiligheid...enzovoort, enzovoort, enzovoort. De kinderen maken een affiche en komen vertellen waarom ze dat willen zijn. Donderdagvoormiddag is het zo ver, dan mogen we gaan stemmen!

Dit was het verslag van deze dag.
groetjes Maite en Eva

 En hier is de mop van de dag:
Je had toch wel een betere vrouw kunnen vinden dan dat serveerstertje? zegt de gravin verbaasd tegen haar zoon. Ja moeder, maar ik houd van lekker eten en ik kan het me niet veroorloven om  telkens naar een restaurant te gaan.