zondag 11 september 2016

Infoavond


Beste ouders,

De infoavond is geweest. Eef (mama Mathieu) en Gunther (papa Mathieu) zijn onze klasouders. Bieke (mama Bette) en Tim (papa Winter) zijn de ouders die zich bij het luizenteam voegen.  Op dit moment zijn er kinderen met neten in onze klas. Ze zijn behandeld!! Belangrijk is dat je het haar van je kind regelmatig nakijkt. Laat het ook zeker weten als je kind luisjes heeft. Elke (mama Liano) trekt deze werkgroep. Indien je vragen hebt, kan je zeker ook bij haar terecht.

Belangrijke weetjes vanuit de infoavond:

-De heen- en weer map altijd nakijken. De post die er in zit is voor jullie. Deze map altijd in de boekentas laten.

- De groene instructiemap krijgen jullie iedere vrijdag mee naar huis. Dan kan je zien wat we tijdens de lesmomenten geoefend hebben. Deze map moet ook terug in de boekentas.

- Ik geef voor een brevet een infoblad mee wat ze moeten kennen en kunnen. Voor spelling hebben jullie dit al meegekregen. Ik kondig via de blog ook de brevetten aan. De kinderen schrijven het ook nog op in hun maandagenda (achterkant van de heen- en weermap) Oefenmateriaal vind je op smartschool. www.freinetschooldepit.smartschool.be Inloggen met voornaam naam, wachtwoord: freinetschooldepit123 (dit kan je ook veranderen), de wachtwoorden van vorig schooljaar zijn gewoon dezelfde.

-  Turnen: iedere dinsdag en vrijdag. Zwemmen  tijdens de zwemweek altijd op dinsdag. Op de agenda van de algemene blog kan je altijd zien wanneer het zwemweek is. Deze agenda laat alle activiteiten zien van de school.

- Thuis oefenen: àautomatisatie van + en – tot 20, à maaltafels, à deeltafels, à technisch lezen (blaadjes uit de leesmap, zit dinsdag voor het eerst in de boekentas!) à woorden schrijven (spelling), àde aangekondigde brevetten

- bij verdere vragen: spreek me aan, mail of bel me.
Tot morgen op de KAMPavond. Start 19u.30

Groetjes,

  Lies